Lock

Împăratul muștelor

Lock

Împăratul muștelor este un roman alegoric care poartă semnătura scriitorului William Golding și a fost publicat pentru prima dată în anul 1954. Opera nu s-a bucurat de succes imediat după publicare, însă a avut un succes răsunător câțiva ani mai târziu, fiind și ecranizat de trei ori în anii 1963, 1976 și 1990.

În prezent, Împăratul muștelor este considerat unul dintre cele mai reprezentative texte pentru literatura britanică și literatura universală, opera reprezentând o analiză complexă a modului în care fața umanității se schimbă cu o ușurință remarcabilă și fiind totodată un roman realist de analiză psihologică și sociologică.

Pentru a te reporta cât mai concerte la această opera și pentru a putea rezolva cerințele regăsite în manualul de limba și literatura română, îți recomandăm să citești cu atenție eseurile pe care le conține acest eBook. Vei afla detalii importante despre firul narativ al romanului și care sunt cele mai importante personaje care iau parte la acțiune. De asemenea, vei putea citi caracterizarea lui Ralph, Jack sau Piggy, dar și fișa de lectură sau alte informații esențiale referitoare la romanul Împăratul muștelor

De asemenea, aici poți găsi rezumatul în limba engleză sau caracterizarea personajelor principale.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Împăratul muștelor

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 07/20/2023
    Scris de Elev in clasa a 7-a
  • 10/26/2020
    Scris de Elev in clasa a 9-a