Valurile de Virginia Woolf

Valurile este cel de-al cincilea roman al scriitoarei engleze Virginia Woolf, considerată unul dintre cei mai importanți autori moderniști ai secolului XX. Opera a fost publicată pentru întâia oară în anul 1931, iar potrivit unui sondaj realizat de BBC în anul 2015 , romanul Valurile a fost votat al 16-lea cel mai mare roman britanic scris vreodată.

Dacă ai nevoie de un rezumat al acestei operei sau pur și simplu dorești să afli care sunt cele mai importante evenimente care se petrec de-a lungul textului, îți recomandăm să citești materialul pus la dispoziție de către echipa Liceunet.

Personajele principale ale romanului sunt Bernard, Susan, Rhoda, Neville, Jinny și Louis, cărora li se adaugă Percival, un personaj pe care cititorii nu-l aud niciodată vorbind cu propria voce. Opera prezintă destinul personajelor din copilărie până la maturitate, însă semănă mai mult cu un poem în proză decât cu o operă epică, acțiunea fiind axată mai degrabă pe stările interioare ale protagoniștilor decât pe evenimentele în sine.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Valurile de Virginia Woolf

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.