Lock

Pescarul Amin

Lock

Pescarul Amin este o povestire fantastică scrisă de Vasile Voiculescu în anul 1958 și publicată pentru prima dată în 1966, după încetarea din viață a autorului. Opera a fost inclusă în volumul „Capul de zimbru”, făcând astfel parte din proza contemporană.

Tematica operei este legată de facerea lumii și geneza din mediul acvatic, Vasile Voiculescu prezentând ideea potrivit căreia omul își are rădăcinile într-un animal sacru, acesta fiind considerat strămoșul omenirii.

Pentru a-ți reaminti care sunt ideile principale ale acestui text, dar și pentru a înțelege cum se împletește realul cu fantasticul în opera Pescarul Amin, profesorii noștri de limba și literatura română au creat acest material în care este prezentat subiectul povestirii lui Vasile Voiculescu. Citind rezumatul vei afla cine este Amin și care este planul acestuia de a proteja peștii.

Accesează eBook-ul operei Pescarul Amin de Vasile Voiculescu pentru a avea o sursă de inspirație în cazul în care vei studia această operă la ora de limba română.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Pescarul Amin

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.