Unităţi de măsură pentru lungime

Îți dorești să știi care este unitatea de măsură pentru lungime astfel încât, atunci când ești întrebat la clasă să fii primul care răspunde?

Dacă vrei să știi și care sunt multiplii și submultiplii metrului (fiind unitatea de măsură - lungime), atunci accesează acest prim capitol al eBook-ului nostru.

În cadrul acestei pagini, pe lângă noțiunile teoretice aferente unității de măsură pentru lungime, profesorii experimentați de matematică ai echipei Liceunet îți explică, prin intermediul unei scheme și a unui tabel, cum poți transforma unităţile mari în unităţi mici și viceversa, astfel încât să ajungi la rezultatul corect al exercițiului sau a problemei date.

Bineînțeles, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum se transformă unitatea de măsură pentru lungime, profesorii noștri ți-au pregătit exemple ilustrative și detaliate prin calcule pe care te sfătuim să le urmărești cu mare atenție.

Tot în cadrul capitolului Unități de măsură pentru lungime vei găsi și formulele de calcul ale perimetrului figurilor (pentru triunghi, pătrat și dreptunghi).

Acest capitol conține și o pagină separată de exerciții și probleme rezolvate complet, pas cu pas, astfel încât să înveți repede cum să tranformi unitățile mari de măsură ale lungimii în unități mici și invers, pentru a rezolva repede tema de casă sau pentru a obține o notă mare la teste sau la examenul final (Evaluarea Națională).

Atunci accesează această pagină, intitulată sugestiv Unități de măsură pentru lungime și află totul despre metru.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in