Ghid | Unități de măsură

Chiar dacă ești în clasa a V-a sau în clasa a VIII-a trebuie să știi ce este o unitate de măsură și cum se lucrează cu transformările din unități de măsură mari în cele mici și vicesersa.

În cadrul eBook-ului intitulat sugestiv Ghid | Unități de măsură profesorii noștri de matematică ți-au pregătit atât noțiuni teoretice, cât și exerciții și probleme rezolvate complet și pas cu pas pentru fiecare noțiune nou furnizată în cadrul paginilor componente acestui material, care te vor ajuta fie la temă fie la clasă (la teste, teze), dar și la examenul final pe care îl vei susține la terminarea clasei a VIII-a.

Accesând materialul nostru vei afla despre următoarele unități de măsură: pentru lungime; pentru arie; pentru volum; pentru capacitate; pentru masă; pentru timp și nu în ultimul rând avem unitățile monetare.

Dacă ești în clasa a V-a și vrei să fii cât mai bine pregătit pentru orele de matematică de la clasă și să fii primul care răspunde corect atunci când profesorul întreabă la clasă care este unitatea de măsură pentru lungime, arie, volum, capacitate, masă, timp sau monetare, atunci accesează cu încredere acest material.

Accesează acest material și urmărește cu atenție această pagină pentru a învăța dinainte despre unitatea de măsură pentru lungime, arie, volum, capacitate, masă, timp sau despre unitățile monetare, unități din matematică pe care le utilizăm de zi cu zi.

Spor la citit și baftă la școală!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Unități de măsură

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.