Cuvânt

Poezia Cuvânt a fost scrisă de către poetul Tudor Arghezi și deschide volumul „Cărticica de seară”, publicat în anul 1935. Textul are și rolul de prefață pentru acest volum, fiind o mostră a stilului arghezian.

Poezia se încadrează în categoria artelor poetice și are ca temă principală misiunea pe care poetul și-o asumă și își propune să o îndeplinească în volumul din care face parte și această operă. Această misiune include, pe de o parte, captivarea în versuri a vieții însăși, iar pe de altă parte, explorarea instrumentarului care îi este disponibil poetului.

Cele patru eseuri pe care le conține acest eBook te vor ajuta să înțelegi stilul lui Tudor Arghezi, mesajul pe care acesta vrea să îl transmită cititorilor și îți vor folosi ca sursă de inspirație pentru redactarea propriilor materiale. Așadar, fie că ai nevoie de o interpretare a versurilor, de o fișă de lectură sau de un comentariu despre poezia Cuvânt de Tudor Arghezi, vei ști cum să le redactezi folosind aceste eseuri concepute de către profesorii Liceunet.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Cuvânt

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.