The Civil Rights Movement

Vrei să faci un referat sau o lucrare mai complexă la limba engleză având ca temă „The Civil Rights Movement”, însă ai nevoie de câteva informații suplimentare pentru a înțelege mai bine mișcarea pentru drepturile civile? Editorii Liceunet ți-au pregătit un eBook complex în care ți se prezintă contextul istoric care a dus la elaborarea actului legislativ de o importanță majoră pentru istoria Statelor Unite ale Americii, prin care au fost eliminate majoritatea formelor de discriminare împotriva afro-americanilor și femeilor.

Totodată, aici vei găsi o prezentarea e evenimentelor cheie care au condus la producerea mișcării pentru drepturile civile. Nu în ultimul rând, cu ajutorul acestui material vei afla care sunt oamenii care s-au implicat activ în acestă mișcare, dar și beneficiile pe care le-a adus Legea drepturilor civile din 1964.

Tot aici vei găsi informații și explicații despre alte drepturi precum: women’s rights, native American rights și LGBTQ rights, iar la finalul acestui ghid ți-am pregătit un mic dicționar cu cei mai importanți termeni pe care trebuie să îi reții atunci când studiezi The Civil Rights Movement.

Îți recomandăm să citești și să accesezi eBook-ul The Civil Rights Movement nu doar pentru a afla cele mai importante informații despre mișcarea de protest care a avut loc între anii 1954-1968 în Statele Unite ale Americii și care avea drept scop lupta împotriva segregării rasiale și discriminării, cât și pentru a vedea care sunt demersurile care se fac în societatea zilelor noastre în ceea ce privește acest aspect.

The Civil Rights Movement

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.