Teză română

Teza la limba și literatura română reprezintă una dintre cele mai importante lucrări semestriale din timpul liceului, deoarece vei avea parte de ea din clasa a V-a până în clasa a XII-a. 

Iată sfaturi și materiale oferite de profesorii de limba română pentru fiecare clasă în parte:

  1. Teza la Română clasa 9 semestrul 1
  2. Teza la Română clasa 9 semestrul 2
  3. Teza la Română clasa 10 semestrul 1
  4. Teza la Română clasa 10 semestrul 2
  5. Teza la Română clasa 11 semestrul 1
  6. Teza la Română clasa 11 semestrul 2
  7. Teza la Română clasa 12 semestrul 1
  8. Teza la Română clasa 12 semestrul 2

Teză la română - clasa a XII-a

Update Noiembrie 2020: Tezele școlare nu se mai susțin anul acesta școlar (2020-2021), a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie. Acestea vor fi înlocuite cu evaluarea sumativă.

Elevii din ultimul an de studiu liceal se pot folosi de această teză pentru a-și testa cunoștințele pentru Bacalaureat. Majoritatea profesorilor folosesc teza pentru a-i ajuta pe aceștia să vadă care este nivelul lor de pregătire.

Dacă faci parte din elevii din clasa a XII-a și dorești să te pregătești pentru examen și pentru teza la română, te sfătuim să accesezi paginile noastre cu rezolvări pentru Bacalaureat.

Aici vei găsi cum trebuie să rezolvi Subiectul I, cum trebuie să redactezi un text argumentativ și cum arată un eseu de nota 10 (Subiectul III), care respectă baremul:

Teza la română - Clasele IX - XI

Deoarece teza este cel mai amplu test primit de elevi pe parcursul liceului, dacă nu ai ajuns încă în ultimul an de liceu, te poți pregăti pentru teză citind o serie de eseuri de nota 10 pe diferite teme și despre diferite opere.

Iată câteva pagini care îți pot fi de folos:

Teza la română - Clasele V - VIII

Teza la română este susținută și de elevii de gimnaziu, iar pentru a te ajuta să iei o notă cât mai mare la această lucrare semestrială, profesorii noștri ți-au pregătit câteva materiale ajutătoare.

Iată ce îți recomandăm să consulți dacă ești unul dintre elevii ai claselor V-VIII și urmează să susții teza la română.

Spor la învățat! :)