Teza la Matematică Clasa 11 Semestrul 2

Chiar dacă matematica este o materie complexă și poate fi mai greu de înțeles, dacă înveți teoria predată la clasă și îți faci toate temele îți garantăm că atunci când trebuie să dai teza la matematică pe semestrul 2 în clasa a 11-a, vei obține o notă mare.

Dacă ai vrea să faci în plus exerciții față de cele date la clasă, atunci încearcă să rezolvi singur problemele pe care le vei găsi în curând, accesând unul dintre cele 4 Modele de Teză la Mate, pregătite de către profesorii noștri pentru clasa a 11-a, semestrul 2.

Update: Subiectele pentru tezele din semestrul al II-lea vor fi concepute doar din ce s-a studiat până la data de 11 martie 2020.

Pentru a fi sigur că îți recapitulezi toată materia necesară pentru teza din acest semestru, te sfătuim să accesezi și aceste câteva ghiduri, care conțin noțiuni teoretice bine detaliate și exemplificate, dar și multe exerciții și probleme rezolvate de care ai nevoie pentru a te pregăti cât mai bine pentru teza la matematică din clasa a 11-a, semestrul 2:

În continuare vei găsi o listă cu temele studiate la Matematică în clasa a 11-a, în cel de-al doilea semestru, până la Teză.

Teza la matematică clasa 11 semestrul 2  | Conținuturi

 • Pentru 3 profile: matematică - informatică (M1), științele naturii (M2) și tehnologic (M3) avem următoarele conținuturi:

ALGEBRĂ

Sisteme de ecuații liniare

 1. Matrice inversabile.
 2. Ecuații matriceale.
 3. Sisteme de ecuaţii liniare cu cel mult 3 necunoscute; forma matriceală a unui sistem liniar.
 4. Metoda lui Cramer de rezolvare a sistemelor liniare.
 5. Metoda lui Gauss de rezolvare a sistemelor liniare.

ANALIZĂ MATEMATICĂ

 1. Continuitate. Funcții continue. 
 2. Derivabilitate. Funcții derivabile. Studiul funcțiilor cu ajutorul derivatelor.
 3. Reprezentarea grafică a funcțiilor.
 • Pentru profilul pedagogic (M4) avem următoarele conținuturi:

ALGEBRĂ

Structuri algebrice

 1. Legi de compoziție, proprietăți.
 2. Inel și corp.

Pentru a te ajuta să îți recapitulezi doar noțiunile teoretice (definiții, proprietăți și teoreme) necesare pentru teza la matematică din clasa a 11-a, pentru semestrul 2, accesează Memorator matematică clasa a XI-a.