Teza la Matematică

Știi când vei susține teza la matematică, dar încă nu ai început să te pregătești pentru aceasta? Vrei să rezolvi subiecte de teză la matematică sau pur și simplu vrei să vezi ce intră la teza la mate?

Atunci citește ghidurile și memoratoarele pregătite de către profesorii noștri specializați de matematică și exersează pentru a lua notă cât mai mare.

Cu siguranță ești deja obișnuit cu teza la mate, având în vedere faptul că ai susținut teze încă din clasa a V-a.

Cum nota de la teză reprezintă 25% din media ta finală la această materie, noi te sfătuim să te pregătești din timp, urmărind conținuturi prevăzute în programă pentru fiecare clasă și profil, dar și exersând subiectele de teză la matematică propuse de către profesorii din cadrul echipei Liceunet.

Update Noiembrie 2020: Tezele școlare nu se mai susțin anul acesta școlar (2020-2021), a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie. Acestea vor fi înlocuite cu evaluarea sumativă.

Ghiduri

De asemenea, îți recomandăm să utilizezi următoarele memoratoare care îți vor fi de folos:

În plus, încearcă să rezolvi singur subiectele de teză la matematică propuse de către profesorii noștri pentru fiecare profil în parte, dar să îți și îmbunătățești cunoștințele de matematică, accesând ghidurile indicate în fiecare din ghidurile menționate.

Accesează paginile special create pentru fiecare an