Teza la Engleză

Engleza este cea mai populară limbă străină studiată la noi și mulți dintre elevii de liceu o stăpânesc bine. Totuși, teza nu este doar un alt test, iar nota primită la această lucrare semestrială are o pondere mare în calcularea mediei.

Limba modernă studiată este extrem de importantă, mai ales în cazul celor care studiază la profilul umanist, deoarece este una dintre materiile din care se susține teza.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a te pregăti pentru teza la engleză, citește cu încredere trimiterile noastre. În plus, sfaturile pentru teză pot fi aplicate și la examenul de Bacalaureat, la proba pentru limba engleză.

Ajutor pentru teză

Profesorii noștri pregătesc acum ghiduri pentru gramatica limbii engleze, ghiduri pe care le vor publica în curând. Până atunci, îți punem la dispoziție paginile noastre unde vei putea găsi exemple de nota 10 de diferite tipuri de eseuri preferate de profesori la astfel de examene:

Update Noiembrie 2020: Tezele școlare nu se mai susțin anul acesta școlar (2020-2021), a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie. Acestea vor fi înlocuite cu evaluarea sumativă.