Teză la Biologie

Fie că ești la liceu în clasa de științe ale naturii sau în cea de matematică-informatică, dacă dintre Chimie, Fizică și Biologie ai optat să dai teza din Biologie (biologie vegelă / anatomie umană și genetică), pe această pagină vei găsi materiale de studiu.

Teză Biologie în funcție de clasă:

  1. Teza la Biologie clasa 9 semestrul 1
  2. Teza la Biologie clasa 9 semestrul 2
  3. Teza la Biologie clasa 10 semestrul 1
  4. Teza la Biologie clasa 10 semestrul 2
  5. Teza la Biologie clasa 11 semestrul 1
  6. Teza la Biologie clasa 11 semestrul 2
  7. Teza la Biologie clasa 12 semestrul 1
  8. Teza la Biologie clasa 12 semestrul 2.

Update Noiembrie 2020: Tezele școlare nu se mai susțin anul acesta școlar (2020-2021), a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie. Acestea vor fi înlocuite cu evaluarea sumativă.

Profesorii noștri lucrează cu spor la o serie de ghiduri practice pentru Biologie și la sintetizarea celor mai importante concepte din Biologie, de asemenea îți oferim ca surse de inspirație exemple de rezolvări de nota 10 ale subiectelor de la Bac - atât biologie vegetală, cât și anatomie umană și genetică. 

Ghid pentru Bacalaureatul la Biologie Vegetală

Ghid pentru Bacalaureatul la Biologie | Anatomie

Ghid de rezolvare - Subiectul II - Bac Biologie

 

Prin urmare, citind ghidurile, Manualul de anatomie și exemplele realizate de profesorii noștri de biologie conform baremului de la Bacalaureat, vei reuși să obții o notă bună la teză, dar și să îți verifici cunoștințele pentru Bac.

Accesează cu încredere pagina de Biologie, unde vei putea citi la Subiectul I, Subiectul II sau Subiectul III eBook-urile noastre cu rezolvări de nota 10 a tuturor subiectelor primite de colegii tăi la examenele de Bacalaureat la Biologie din anii trecuți.
Astfel, vei obține o notă mare la teza la biologie și vei fi pregătit pentru examenul la biologie vegetală sau anatomie.