Text argumentativ despre talent

Acesta este un eseu argumentativ despre talent. Fiecare dintre noi avem câte un talent, fie că este descoperit deja, sau e ascuns și așteaptă să fie scos la lumin…

...

Talent

Citiți acest eseu și găsiți-vă inspirația pe această temă interesantă, fiindu-vă mai ușor apoi, să scrieți un eseu argumentativ despre talent, văzut din propria voastră perspectivă.

Ipoteza

Talentul – semnul nașterii sub o stea norocoasă

În mod sigur, cu toții ne naștem diferiți, atât ca aspect fizic și însușiri morale, cât și ca ceea ce suntem ca individualități, cu haruri și aptitudini personale.

După părerea mea, talentul este unul dintre cele mai importante haruri cu care te poți naște și cred acest lucru deoarece consider că, dacă ai talent, poți să perseverezi și, prin muncă, poți să te dezvolți până la a atinge perfecțiunea. Nu poți fi foarte bun într-un anumit domeniu numai prin muncă, dacă natura nu te-a înzestrat cu o oarecare înclinație către domeniul respect.

Argumentarea

A avea talent e ca și cum te-ai naște sub o zodie norocoasă. Să te naști cu talent e ca și cum încă din naștere ți se hărăzeș…

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in