Text argumentativ despre importanța practicării unui sport

Citind materialele de pe această pagină îți va fi mult mai ușor să răspunzi la cerința de a scrie un text argumentativ despre importanța practicării un sport, regăsită printre subiectele de la examenul de Bacalaureat, mai exact, la sesiunea specială, ce a avut loc în data de 26 mai 2014, dar și la sesiunea din data de 29 iunie 2…

...

Importanța practicării unui sport

În acest eseu vei găsi argumente concrete în favoarea unei vieți active, ce implică și exerciții fizice. În plus, textul argumentativ despre importanța practicării unui sport reprezintă o bază de la care elevii își pot crea propriul text cu care obții rezultate mai bune la limba și literatura română.

Ghidându-ne după dictonul: „Mens sana in corpore sano”, se înțelege că practicarea unui sport este responsabilă de un corp sănătos, dar și de o minte sclipitoare. Dacă dorim să fim mai sănătoși, mai acti…

...

Importanța practicării unui sport la orice vârstă

Vrei să știi cum trebuia rezolvat subiectul II (textul argumentativ despre importanța practicării unui sport la orice vârstă) de la examenul de Bacalaureat la limba și literatura română, ce a avut loc în data de 29 iunie 2015? 
Profesorii noștri de limba română ți-au pregătit rezolvarea de la enunțul primit de elevii de la profilul real, așa că tot ce trebuie să faci este să accesezi acest material. Citește „Text argumentativ despre importanța practicării unui sport la orice vârstă” și vei afla răspunsul corect pentru cerința B de la subiectul I de la Bacalaureatul la română!

Pornind de la dictonul „Mens sana in corpore sano” putem spune faptul că practicarea unui sport este o activitate esențială. Dacă dorim să fim sănătoși, activi și cu o stare de spirit bună, atunci sportul este cu siguranță cea mai bună opțiune, indiferent de vârsta pe…

...

Rolul practicării unui sport în echipă în formarea personalității unui tânăr

Elevii olimpici de clasa a XII-a, de la profilul real, care au susținut sesiunea specială a examenului de Bacalaureat în 2016, au primit cerința de a scrie un text argumentativ despre rolul practicării unui sport în echipă în formarea personalității unui tânăr, la subiectul II al probei.

Activitățile sportive desfășurate în echipă contribuie semnificativ la dezvoltarea personalității tinerilor. Pe lângă beneficiile fizice datorate practicării sportului, munca în echipă are un rol important în ceea ce privește felul în care știm să relaționăm cu ceilalți.

În primul rând, sporturile în ec…

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in