Lock

Istorie

Lock

Învață să rezolvi corect cerința B a subiectul I pe care îl vei primi la examenul de Bacalaureat citind aceste texte argumentative despre însemnătatea cunoașterii istoriei. Profesorii noștri de limba și literatura română au inclus în aceste materiale suficiente argumente care să-ți folosească drept sursă de inspirație pentru a putea motiva însemnătatea cunoașterii istor…

...

Însemnătatea cunoașterii istoriei

Accesează textul argumentativ despre însemnătatea cunoașterii istoriei și vei afla care este structura pe care trebuie să o aibă un material de acest gen și care sunt regulile pe care trebuie să le ai în vedere când scrii un astfel de text.

Se știe că istoria reprezintă o temelie importantă în viața oricărui individ. Ea reprezintă o oglindă care reflectă trecutul națiunilor. În opinia mea, cunoașterea is…

...

Importanța studierii disciplinelor umaniste

Textul argumentativ despre importanța studierii disciplinelor umaniste este un model de rezolvare a cerinței pe care elevii clasei a XII-a, de la profilul uman, au primit-o la simularea examenului de Bacalaureat la limba și literatura română, din anul 2014. 

Conform dicționarelor, științele umaniste sunt acele discipline care se ocupă de educarea în spirit „uman” a individului. Arheologia, istoria, psihologia sunt doar câteva titluri care influențează în mod vădit tânărul care încearcă să le îmbrățișeze.

În …

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in