Lock

Importanța banilor

Lock

Întâmpini probleme în ceea ce privește redactarea unui text argumentativ? Echipa Liceunet îți pune la dispoziție o serie de rezolvări ale subiectelor care s-au dat anii trecuți la examenul de Bacalaureat, pentru ca tu să ai un punct de pornire pentru scrierea propriilor tale materiale.

Argumentele și exemplele folosite au scopul de a te ajuta în redactarea propriului tău eseu pe această temă și, de asemenea, textul poate fi un bun model despre cum se rezolvă corect o astfel de cer…

...

Importanța banilor

Materialul de mai jos a fost redactat de către un elev și răspunde la o cerință de tipul celor pe care le vei întâlni la subiectul I al examenului de Bacalaureat de la limba și literatura română.

De-a lungul timpului, banii au căpătat o importanță tot mai mare, iar în societatea din zilele noastre au devenit aproape indispensabili. Este evident că datorita acestora ne putem satisface nevoile de bază…

...

Avere pornind de la următoarea afirmație: Acei care cred numai în bani nu sunt prea cinstiți

Citind materialul de mai jos îți va fi mul mai ușor să răspunzi la cerința de a scrie un text de tip argumentativ, de 15 – 30 de rânduri, despre avere, pornind de la ideea identificată în următoarea afirmație: „Acei care cred numai în bani nu sunt prea cinstiți”.

Consider că afirmația făcută de Cilibi Moise, conform căreia „Acei care cred numai în bani nu sunt prea cinstiți”, este una întemeiată, având în vedere că drumul spre îmbogățire este dificil și implică sacrificii uriașe…

...

Avere

Textul argumentativ despre avere este un model pe care poți să îl iei în considerare atunci când vei avea de redactat o argumentare structurată care să respecte cerința întâlnită la Bacalaureat.

Profesorii noștri au conceput acest text argumentativ despre avere conform modelului de la Bac, iar argumentele sunt însoțite de exemple îți vor fi de mare folos pentru redactarea eseului tău propriu.

În general, averea ne duce cu gândul la avuție, bogăție, bunăstare și îndestulare …

...

Câștig

Textul argumentativ despre câștig reprezintă un exemplu care oferă argumentele necesare susținerii ideii principale a argumentării. 

Consider că noțiunea de câștig este pusă aproape de fiecare dată în corelație cu ceva material, înțelegând prin câștig obținerea banilor sau a altor bunuri materiale, în urma unor acțiuni pe care le săvârșim. Dar poate că nu aceasta este defi…

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in