Teste de antrenament | Bac Psihologie 2021

Dacă ești în anii terminali la liceu și vrei să dai bacalaureatul la psihologie, îți poate fi foarte de ajutor să rezolvi testele de antrenament din 2021. Testele sunt elaborate de Ministerul Educației din România și sunt un exemplu concret de tipuri de cerințe ce pot să apară la bac.

Recomandarea noastră este rezolvi singur toate cerințele, iar apoi să te consulți citind varianta noastră de răspuns. În acest material găsești rezolvări conforme cu baremul pentru toate cele trei subiecte ale testelor de antrenament din 2021.

Primul test de antrenament a fost publicat în 22 februarie 2021. Noi am rezolvat toate cerințele testului 1, și le poți găsi în pagina următoare. De exemplu, am redactat un text de aproximativ o jumătate de pagină în care am evidențiat caracterul lui Albert Einstein, conform teoriei lui G.W. Allport. De asemenea, aici poți citi rezolvările testului 4 de antrenament și rezolvările testului 6 de antrenament din 2021.

Dacă vrei să exersezi mai mult, te invităm să parcurgi și testele de antrenament din 2020, dar și modelul de subiect pentru 2021. De asemenea, găsești multe sfaturi utile pentru bac în Ghidul Bacalaureatului la Psihologie

! Notă: Acest eBook este în curs de actualizare.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Teste de antrenament | Bac Psihologie 2021

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 31.12.2021
    Pentru mine este foarte important că am descoperit modelul de rezolvare. Am înțeles ușor.
  • 06.05.2021
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    Sunt explicite și foarte ușor de înțeles.