Teste de antrenament | Bac Logică 2021

Te-ai decis să susții examenul de bacalaureat la logică? Echipa Liceunet îți vine în ajutor cu o serie întreagă de materiale utile pentru pregătirea ta la bacalaureat. Citește-le cu atenție și fi mai bine pregătit pentru bac!

În acest material, ți-am pregătit rezolvări corecte pentru testele de antrenament la logică din anul 2021. Testele de antrenament au fost elaborate de Ministerul Educației din România și pot reprezenta un exercițiu foarte util pentru bac. 

Testul 1 de antrenament a fost publicat în 22 februarie 2021. Noi am rezolvat cerințele pentru toate cele trei subiecte, astfel încât tu să ai un reper de rezolvare corectă pentru fiecare cerință. De asemenea, aici găsești o variantă de rezolvare a Testului 2 de antrenament, a Testului 3 de antrenament și a Testului 4 de antrenament în conformitate cu baremul. 

Testul 5 de antrenament a fost publicat în 29 martie 2021, iar testul 6 de antrenament a fost publicat în 14 aprilie 2021. Te încurajăm să exersezi pentru bac rezolvând și aceste teste de antrenament! De asemenea, îți poate fi de ajutor să parcurgi rezolvările testului 7 de antrenament, inclusiv verificarea prin metoda diagramelor Venn a validitățiia moduri silogistice eao-3 și iai-4.

Testul 8 a fost publicat în 26 aprilie 2021, iar testul 9 a fost publicat în mai. Exersează pentru bac citind și rezolvările acestor teste de antrenament! De asemenea, aici găsești rezolvările testului 10, testului 11 și testului 12 din 2021!

Sfatul nostru este să rezolvi singur cerințele testelor de antrenament, iar apoi să te verifici citind rezolvările noastre. În acest mod, îți poți da seama cât de bine te pricepi să rezolvi cerințele și ce anume mai trebuie să îmbunătățești până la bac. Pentru a-ți consolida cunoștințele, te invităm să citești Manualul de Logică, un manual în care conceptele greoaie de la logică sunt explicate simplu și clar, prin multe exemple.

Accesează rezolvările și începe să exersezi pentru bacalaureatul la logică alături de noi!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Teste de antrenament | Bac Logică 2021

[5]
Review-urile utilizatorilor
 • 16.05.2022
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  foarte șmecher
 • 11.04.2023
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 24.03.2023
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 24.01.2023
  Scris de Elev in clasa a 12-a