Lock

Teste de antrenament | Bac Istorie 2021

Lock

Vrei să fii bine pregătit pentru examenul de bacalaureat la istorie? Sfatul nostru este să parcurgi cu atenție materia din programa de bac pentru 2021 și să exersezi rezolvând subiecte tipice de la bac.

În acest material găsești rezolvări corecte pentru testele de antrenament din 2021! Rezolvările sunt scrise într-un limbaj ușor de înțeles și respectă cerințele de la bac. Citește-le cu atenție și astfel verifică-ți propriile rezolvări ale testelor de antrenament pentru bacalaureatul din 2021.

Pentru a te ajuta să exersezi pentru bac, Ministerul Educației elaborează o serie de teste de antrenament. Testul de antrenament 1 a fost publicat de Ministerul Educației în data de 22 februarie 2021. Noi am rezolvat toate cerințele, inclusiv am redactat eseul de la Subiectul al III-lea, și anume Eseu despre ideologii şi practici politice în secolul al XX-lea.

Testul 2 de antrenament a fost publicat o săptămână mai tărziu, în 1 martie 2021. Printre rezolvări este inclus și Eseul despre statul român în a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Testul 3 de antrenament a fost publicat în 8 martie. Aici găsești rezolvate toate cerințele acestui test de antrenament. Eseul de la Subiectul al III-lea este scris clar și vizează evoluția politică a spațiului românesc în Evul Mediu.

Testul 4 de antrenament este online din 15 martie. Dacă vrei să citești rezolvările noastre pentru testul 4 și o variantă de eseu despre evoluția României în perioada 1951- 1985, te încurajăm să accesezi acest material. De asemenea, aici poți citi rezolvările pentru testul 5  și pentru testul 6 de antrenament. La testul 7 de antrenament, tema eseului este spațiul românesc în secolele al XIV-lea - al XV-lea. La testul 8 de antrenament, eseul e despre Europa și România în secolul al XX-lea. Citește aici eseurile, precum și rezolvări pentru celelalte subiecte! 

De asemenea, te încurajăm să citești și rezolvările testului 9 de antrenament. Aici, eseul descrie statul român modern în perioada 1866-1930. în cadrul testului 10, eseul este despre spațiul românesc în a doua jumătate a secolului al XIX-lea și la începutul secolului al XX-lea. Mai mult, în acest material poți citit rezolvările cerințelor testului 11 și testului 12 de antrenament.

În plus, te poate ajuta să parcurgi și Ghidul pregătirii pentru bacalaureatul la istorie elaborat de Echipa Liceunet. De asemenea, te invităm să citești rezolvările de la examenele din anii anteriori dar și modelul de subiect pentru 2021.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Teste de antrenament | Bac Istorie 2021

[7]
Review-urile utilizatorilor
 • 10.05.2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Foarte utile!
 • 11.06.2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 09.01.2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 20.06.2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a