Lock

Teste de antrenament | Bac Chimie Anorganică 2021

Lock

Te-ai decis să dai examenul de bacalaureat la chimie anorganică? E util să știi că Ministerul Educației din România a publicat o serie de teste de antrenament pentru bac, teste pe care te sfătuim să le rezolvi pentru a exersa.

După ce rezolvi singur cerințele testelor de antrenament la chimie anorganică, te poți verifica citind rezolvările propuse de echipa Liceunet. Rezolvările noastre sunt redactate în conformitate cu baremul și te pot ajuta să vezi cât de bine știi să rezolvi cerințele.

Testul 1 de antrenament la chimie anorganică a fost publicat în 22 februarie 2021. Accesează acest material pentru a vedea rezolvările tuturor subiectelor pentru primul test de antrenament! De asemnea, aici poți vedea rezolvările testului 7 de antrenament!

Dacă după ce ai parcurs rezolvările noastre îți dai seama că mai ai nevoie să te pregătești pentru bacalaureat, te invităm să citești și rezolvările modelelor de subiecte pentru 2021. În plus, recomandări legate precis de examenul de bacalaureat la chimie anorganică găsești în Ghidul nostru pentru bacalaureat.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Teste de antrenament | Bac Chimie Anorganică 2021

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.