Lock

Teste de antrenament | Bac Biologie Vegetală 2021

Lock

Vrei să fii cât mai bine pregătit pentru bacalaureatul la biologie vegetală și animală? În acest sens, te sfătuim să exersezi rezolvând testele de antrenament pentru bacul din 2021 elaborate de Ministerul Educației din România.

Apoi, îți poți verifica rezolvările citind rezolvările noastre corecte pentru toate cele trei subiecte de la bac. Rezolvările sunt conforme cu baremul de la bacalaureat și te pot lămuri asupra a ce ar trebui să includă o rezolvare corectă. 

Testul de antrenament 1 la biologie vegetală și animală a fost publicat în 22 februarile 2021. Noi l-am rezolvat pe tot, inclusiv am redactat minieseul despre „Respirația anaerobă” de la Subiectul al III-lea. De asemenea, aici poți citi rezolvările pentru testul 2 de antrenament și testul 4 de antrenament.

Gășești aici și rezolvările testului 5 de antrenament. De exemplu, îți oferim un exemplu de minieseu despre Angiosperme, urmând pașii din barem. De asemenea, citește aici rezolvări ale testul 6 de antrenament, testului 9, testului 10 și testului 12 de antrenament.

Pentru o pregătire eficientă pentru bac, te sfătuim să consulți și programa pe 2021 a bacului la biologie vegetală și animală pe 2021. 

De asemenea, te-ar putea ajuta mult să parcurgi și rezolvările modelelor de subiecte din 2021, precum și rezolvări ale subiectelor care s-au dat anii trecuți la bac.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Teste de antrenament | Bac Biologie Vegetală 2021

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.