Teste de antrenament | Bac Anatomie 2021

Te-ai hotărât să dai bacul la Anatomie? Echipa Liceunet îți pune la dispoziție o serie de materiale ajutătoare în pregătirea ta pentru examen.

Testele de antrenament elaborate de Ministerul Educației sunt o ocazie foarte bună să exersezi pentru la bac. Astfel, vei putea vedea ce tip de cerințe sunt specifice bacului la Anatomie și vei avea ocazia să încerci rezolvarea lor.

Primul test de antrenament la pentru bacul la Anatomie din 2021 a fost publicat de Ministerul Educației în data de 22 februarie 2021. Subiectul al II-lea include exerciții referitoare la ADN și ARN, dar și exerciții cu grupele de sânge. Subiectul al III-lea vizează sistemul nervos și glandele endocrine, și presupune redactarea unui eseu scurt în care să fie evidențiat rolului sucului pancreatic în digestie.

Testul 2 de antrenament a fost publicat în 1 martie 2021. Citește rezolvările noastre pentru cerințele testului 2 de antrenament și fi mai bine pregătit pentru bacalaureat!

Dacă dorești să exersezi suplimentar pentru bac, te invităm să accesezi și rezolvarea modelelor de subiecte pentru 2021. De asemenea, sfaturi utile poți să găsești în Ghidul pregătirii pentru bacalaureatul la Anatomie redactat de echipa Liceunet.

! Notă: Acest eBook este în curs de actualizare.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Teste de antrenament | Bac Anatomie 2021

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.