Lock

Teste de antrenament | Bac Anatomie 2021

Lock

Te-ai hotărât să dai bacul la Anatomie? Echipa Liceunet îți pune la dispoziție o serie de materiale ajutătoare în pregătirea ta pentru examen.

Testele de antrenament elaborate de Ministerul Educației sunt o ocazie foarte bună să exersezi pentru la bac. Astfel, vei putea vedea ce tip de cerințe sunt specifice bacului la Anatomie și vei avea ocazia să încerci rezolvarea lor.

Primul test de antrenament la pentru bacul la Anatomie din 2021 a fost publicat de Ministerul Educației în data de 22 februarie 2021. De exemplu, Subiectul al II-lea include exerciții referitoare la ADN și ARN, dar și exerciții cu grupele de sânge. Testul 2 de antrenament a fost publicat în 1 martie 2021, iar în continuare poți citi variantele noastre de rezolvări.

Testul 3 de antrenament a fost publicat în 8 martie 2021. Printre rezolvările noastre e inclus și mini-eseul de la Subiectul III despre „Transformări fizico-chimice ale alimentelor la nivelul cavității bucale”. La Subiectul III al testului 4 de antrenament, mini-eseul se referă la sistemul osos, iar la testul 5 de antrenament mini-eseul este despre expirație.

Cerințele testului 6 de antrenament au fost publicate online în 14 aprilie 2021. În paginile următoare poți citi rezolvarea tuturor acestor cerințe. În ce privește testul 7 de antrenament, Subiectul al III-lea presupune inclusiv redactarea unui minieseu despre hormoni și efectele lor asupra metabolismului proteinelor. Aici poți parcurge acest minieseu, precum și rezolvări pentru restul cerințelor testului 7. De asemenea, te invităm să citești aici rezolvările testului 8,  testului 9, testului 10, testului 11 și pe cele ale testului 12!

Dacă dorești să exersezi suplimentar pentru bac, te invităm să accesezi și rezolvarea modelelor de subiecte pentru 2021. De asemenea, sfaturi utile poți să găsești în Ghidul pregătirii pentru bacalaureatul la Anatomie redactat de echipa Liceunet.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Teste de antrenament | Bac Anatomie 2021

[13]
Review-urile utilizatorilor
 • 12/11/2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 06/13/2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 06/08/2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a
 • 06/02/2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a