Jocurile foamei de Suzanne Collins

Ghidul de studiu pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet te va ajuta să analizezi romanul Jocurile foamei de Suzanne Collins, să scrii rezumatul acestei opere și să realizezi caracterizarea celor mai reprezentative personaje.

Jocurile foamei este prima carte dintr-o serie de trei romane (Jocurile foamei - The Hunger Games, Sfidarea - Catching Fire, Revolta - Mockingjay), toate semnate de autoarea americană Suzanne Collins. Opera a fost publicată pentru întâia oară în anul 2008, fiind primită cu mare interes atât de critici, cât și de cititori, iar în anul 2012 povestea a fost transpusă într-o producție cinematografică în regia lui Garry Ross.

Povestea este prezentată din perspectiva personajului principal, Katniss Everdeen, o adolescentă de 16 ani, fiind redată o societate distopică, post-apocaliptică, în care copiii trebuie să se lupte între ei la televizor în direct.

De asemenea, aici găsești rezumatul în limba engleză.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Între timp, Peeta continuă s-o protejeze pe Karniss, cum făcuse atunci când o ajutase să scape de Cato sau când nu-i dezvăluise secretele în fața concurenților Career. Când se aliază, Katniss este conștientă de importanța credibilității poveștii de iubire dintre ea și Peeta pentru a atrage publicul și a obține sponsorizări. De-a lungul timpului petrecut împreună, sentimentele lui Katniss pentru Peeta oscilează între ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Jocurile foamei de Suzanne Collins

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.