Jurnalul secret al lui Adrian Mole de Sue Townsend

Jurnalul secret al lui Adrian Mole este prima carte dintr-o serie de mai multe volume care îl au protagonist pe Adrian Mole, un adolescent care se crede intelectual și care ține un jurnal în care notează diversele probleme cu care se confruntă tinerii de vârsta lui. Opera este semnată de autoarea britanică Sue Townsend și a fost publicat pentru întâia oară în anul 1982.

Printre problemele cu care adolescentul se confruntă se numără despărțirea părinților, refuzul celor de la BBC să-i publice poeziile, fuga de acasă a câinelui sau despărțirea de iubită. Despere toate aceste întâmplări băiatul face însemnări într-un mod amuzant.

Rezumatul pe care l-au redactat profesorii Liceunet te va ajuta să afli toate detaliile despre romanul Jurnalul secret al lui Adrian Mole de Sue Townsend și să scrii eseuri bine documentate.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

După ce urmărește o emisiune la televizor și înțelege tot ceea ce se spune, Adrian decide că este un adevărat intelectual și pleacă la librărie. Totodată, începe să scrie poezii, pe care le consideră ca fiind deosebit de profunde. La școală, se îndrăgostește de Pandora, dar părinții lui nu-l ascultă când ...

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Jurnalul secret al lui Adrian Mole de Sue Townsend

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.