Examenele din ultimii ani

Aici găsești cerințele Subiectului 3 Bac Română din ultimii ani.

Pentru a avea o viziune cât mai clară legată de cerințele pe care le-au primit colegii tăi mai mari la sesiunile anterioare ale examenului de Bacalaureat, echipa Liceunet a conceput acest tabel care conține o centralizare și trimiteri către eseuri pe care le-au redactat profesori de română, urmărind baremul de la examen. Utilizatori site-ului au căutat frecvent ”ce a picat în ultimii ani”, iar această pagină răspunde întrebărilor legate de cerințele subiectului 3.

Așadar, dacă vrei să vezi care sunt speciile literare care s-au regăsit cel mai frecvent printre subiectele examenului de Bacalaureat, cum ar fi trebuit rezolvate anumite cerințe sau pentru ce opere era indicat să optezi pentru a obține punctajul maxim, îți recomandăm să arunci o privire peste aceste tabele.

Am făcut clasificarea în funcție de profil, uman sau real, dar și ținând cont de anul și sesiunea la care s-a întâlnit cerința, astfel că îți va fi foarte ușor să te orientezi.

Intră și află care au fost cerințele pe care le-au primit elevii la subiectul III de la sesiunile anterioare ale Bacalaureatului la română pentru a vedea pe ce trebuie să te axezi pentru sesiunea de anul acesta.

Notă: Această pagină se află în curs de actualizare. 

Testele de antrenament emise în 2020 și în 2021 au fost incluse.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in