Ghid de rezolvare | Subiectul II Bac Biologie

După cum știți deja, examenul de Bacalaureat, la Biologie, constă în 3 subiecte, fiecare prezentând particularități în ceea ce privește cerințele și rezolvările acestora. Fiecare din cele 3 mari subiecte, rezolvate corect, vă pot aduce 30 de puncte. Dintre toate subiectele, subiectul 2 se distinge prin faptul că este constituit din exerciții tip probleme Bac Biologie, pe care nu le puteți rezolva decât dacă aveți cunoștințele de biologie specifice pentru fiecare tip de exercițiu.

Pentru a lua maximul de puncte la subiectul 2 trebuie să știți noțiunile de teorie pe care vi le-am adunat în lucrările acestui ghid.

În acest ghid găsiți nu numai aceste capitole explicate pe înțelesul tuturor, ci și exemple și probleme (pentru Bac Biologie) rezolvate după fiecare subiect, ca voi să înțelegeți cum se aplică fiecare noțiune în problemele respective. Vă reamintim și câteva probleme care s-au dat în anii precedenți la Bac, împreună cu modul lor de rezolvare. 

După ce parcurgeți acest ghid, veți avea toate noțiunile de teorie necesare și veți putea rezolva orice problemă de Bac, astfel încât să puteți obține ușor 30 de puncte pe subiectul 2 la Biologie la Bac.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid de rezolvare | Subiectul II Bac Biologie

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 13.12.2021
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    mai multe probleme explicate