Subiecte Bac Română

Proba la limba și literatura română este considerată de către mulți dintre absolvenți ca fiind una dintre cele mai importante de la examenul de Bacalaureat, iar din acest motiv și pregătirea pentru această testare trebuie să fie una cât mai amănunțită.

Pentru a obține o notă cât mai mare, lângă studiul în detaliu al noțiunilor teoretice (subiectul I, subiectul II și eseul), este foarte important să rezolvi cât mai multe cerințe de tipul celor pe care le primești la examenul de Bacalaureat. În felul acesta te vei familiariza cu structura examenului și nu vei întâmpina dificultăți atunci când, spre exemplu, va trebui să răspunzi la întrebările referitoare la textul de la subiectul I, să scrii un text argumentativ sau să prezinți în câteva rânduri relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice dintr-o poezie.

Pentru a-ți ușura pregătirea pentru Bacalaureat, pe lângă ghidurile care conțin noțiuni teoretice, profesorii Liceunet au conceput și acest eBook în care au fost incluse rezolvările de la sesiunile anterioare ale Bacalaureatului (inclusiv simulări sau modele de subiecte).

Exersează rezolvând singur subiectele pentru Bacalaureatul la română, iar apoi compară răspunsurile tale cu cele oferite de către profesorii noștri.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Subiecte Bac Română

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.