Femeie, iată fiul tău de Sorin Titel

Femeie, iată fiul tău este un roman semnat de Sorin Titel, un eseist și scriitor bănățean, și a fost publicat pentru întâia oară în anul în 1983 la editura „Cartea românească” din București. Opera încheie seria începută de autor în anul 1974, celelalte titluri publicate fiind „Țara îndepărtată” (1974), urmat  de „Pasărea și umbra” (1977) și „Clipa cea repede” (1979). Romanul a fost distins cu Premiul Academiei Române și Premiul Uniunii Scriitorilor.

Acțiunea operei se concentrează pe destinul a două personaje ambele purtând numele Marcu. Între cei doi există și o legătură de rudenie, motiv pentru care există și foarte multe asemănări între cei doi. Totodată, romanul poate fi considerat un bildungsroman atipic ce înfățișează o realitate tristă: imposibilitatea maturizării depline.

Cu ajutorul rezumatului pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet vei găsi răspunsul la multe dintre întrebările legate de romanul Femeie, iată fiul tău de Sorin Titel și vei reuși să scrii eseuri pentru rezultate mai bune. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Femeie, iată fiul tău de Sorin Titel

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.