Simulare Bacalaureat - Biologie vegetală 2016

Simularea la Biologie vegetală are loc pe data de 10 martie, când se susțin toate simulările pentru proba la alegere a profilului și specializării. Rezultatele nu se vor afișa decât pe 18 martie, dar nu trebuie să aștepți până atunci ca să afli cum te-ai descurcat. Profesorii noștri vor rezolva integral cele 3 subiecte de Biologie vegetală și animală și vor posta răspunsurile corecte pe această pagină în 10 martie, de îndată ce se eliberează subiectele.

Dacă ai fost la simulare, compară-ți răspunsurile cu ale noastre și evaluează-ți singur nivelul. Dacă nu ai participat la simulare, ai ocazia să rezolvi oricum subiectele când le vom posta pe această pagină și să îți verifici ulterior răspunsurile cu cele oferite de profesorii noștri.

Chiar dacă ai participat la simulare sau nu, cu cât ai ocazia să îți aplici cunoștiințele și să îți testezi nivelul mai des, cu atât mai ușor îți va fi să obții nota maximă la Bacalaureat. Pentru că doar exersând vei știi ce lacune ai și ce mai trebuie să înveți până la Bac.

Exersează cu noi și autoevaluează-te pentru a fi pregatit în ziua examenului de Bacalaureat să obții nota maximă.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Simulare Bacalaureat - Biologie vegetală 2016

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.