Simulare | Bac Română 2022

Începe pregătirea pentru examenul de Bacalaureat rezolvând subiectele pe care le-au primit elevii la simularea examenului de Bacalaureat din data de 28 martie 2022.

Subiectul I a fost construit pe baza unui fragment din textul „Destăinuiri” de Profira Sadoveanu, iar printre cerințe s-a regăsit și aceea de a scrie un text în care să argumentezi dacă păstrarea discreției în legătură cu viața privată este importantă sau nu. La subiectul II cerința a fost aceea de a prezenta rolul notațiilor autorului în fragmentul din textul „Idolul și Ion Anapoda” de George Mihail-Zamfirescu, iar ultimul subiect  a avut cerința de a scrie un eseu în care să prezinți particularități ale unui text poetic scris de Tudor Arghezi, pentru profilul real, sau Ion Barbu, pentru profilul uman.

În plus, tot în cadrul acestui eBook găsești si subiectele de la simularea organizată de către reprezentanții Inspectoratul Școlar Județean Iași, în data de 25 ianuarie 2022. Astfel, dacă te numeri printre elevii care au susținut această testare, poți verifica dacă ai rezolvat corect cerințele cu ajutorul rezolvărilor pe care ți le pune la dispoziție echipa Liceunet.

Subiectul I a fost construit pe baza fragmentului din textul „Iubirea, în volumul Impudoare. Despre „eu” va fi vorba” de Gabriel Liiceanu, la subiectul II cerința a fost aceea de a evidența relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice în poezia „Sus” de Tudor Arghezi, iar ultimul subiect presupunea redactarea unui eseu despre un basm cult studiat, cerința fiind diferită în funcție de profilul studiat. 

Tot aici vei găsi rezolvarea subiectelor de la simularea organizată de ISJ Constanța, în data de 26 ianuarie, precum și rezolvarea simulării organizate de Inspectoratul Școlar Brăila, în data de 27 ianuarie 2022. 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Simulare | Bac Română 2022

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.