Simulare | Bac Română 2021

Ești curios dacă ai rezolvat corect subiectele primite la simularea examenului de Bacalaureat la disciplina limba și literatura română, desfășurată în data de 22 martie 2021? În cazul acesta, poți citi varianta de rezolvare concepută de către profesorii Liceunet.

În primul rând trebuie să știi că primele două subiecte au fost aceleași pentru ambele profiluri, diferențierea între real și uman făcându-se doar în cazul celui de-al treilea subiect. Astfel, subiectul I a fost conceput pe baza fragmentului din textul „Mărturisiri literare” de Jean Bart, cea mai importantă dintre cerințe fiind aceea de a scrie un text de minimum 150 de cuvinte prin care să argumentezi dacă e important sau nu implicarea civică în perioadele de criză, raportându-te atât la informațiile din fragmentul extras din volumul „Mărturisiri literare” de Jean Bart, cât și la experiența personală sau culturală. Subiectul al doilea a fost format dintr-un fragment din textul „Conu Leonida față cu reacțiunea” de I. L. Caragiale și cerința de a prezenta rolul notațiilor autorului.

În cazul celui de-al treilea subiect, cerința pentru profilul real a fost aceea de a redacta un eseu în care să prezinți particularități ale unui text narativ studiat, aparținând lui Ioan Slavici, iar pentru profilul uman de a scrie un eseu despre particularitățile de construcție a personajului într-un text studia, aparținând lui Ioan Slavici.

Citește această variantă de rezolvare a subiectului primit la simularea examenului de Bacalaureat la română fie că dorești să exersezi pentru examen, fie că ai nevoie să verifici dacă răspunsurile date de tine sunt cele corecte.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Simulare | Bac Română 2021

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.