Simulare Clasa a XI-a | Bac Română 2019

Ești elev în clasa a XI-a și ai susținut simularea examenului de Bacalaureat la limba română, din data de 18 martie 2019? Dacă ești curios cum arată o variantă de rezolvare corectă și conform baremului sau vrei să verifici dacă ai dat răspunsurile corecte, îți punem la dispoziție acest eBook elaborat de către profesorii Liceunet.

Primele două subiecte au coincis pentru ambele profile.

Primul subiect a fost compus dintr-un fragment din „Amintiri” de Ioan Slavici, iar pornind de la acest text, la subpunctul A, elevii au avut de rezolvat cinci cerințe, iar la subpunctul B de redactat un text de minimum 150 de cuvinte, în care să argumenteze dacă există sau nu un singur loc în care te poți simți acasă, făcând referire atât la informațiile din fragmentul dat cât și la experiența personală sau culturală.

La subiectul al II-lea elevii au primit un fragment din textul Pânza de păianjen de Cella Serghi, iar pornind de la infromațiile de aici au avut de redactat un text de minimum 50 de cuvinte în care să prezinte perspectiva narativă.

Subiectul al III-lea a fost diferit, astfel că elevii de la real au avut de redactat eseu de minimum 400 de cuvinte, în care să prezinte particularităţi ale unei comedii studiate, iar cei de la uman au primit cerința de a scrie un eseu de minimum 400 de cuvinte, în care să prezinți particularităţi de construcţie a unui personaj dintr-o comedie studiată.

Simulare Clasa a XI-a | Bac Română 2019

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.