Simulare | Bac Română 2019

Verifică dacă ai rezolvat corect cele trei subiecte primite de elevii claselor a XII-a la simularea examenului de Bacalaureat din data de 18 martie 2019 consultând varianta de răspuns pe care ți-o pune la dispoziție echipa Liceunet. 

Indiferent dacă ești elev la profilul real sau uman, trebuie să știi că primele două subiecte au fost identice pentru ambele ramuri. Astfel, subiectul I a fost format dintr-un frgment din textul „Sub constelațiile numerelor” de Ion Barbu. Pe baza acestuia, la primul subpunct, au fost formulate cinci întrebări, iar la subpunctul B s-a dat cerința de a redacta un text de minimum 150 de cuvinte prin care să se argumenteze dacă profesorii influențează sau nu elevii în alegerea carierei.

Subiectul II a fost conceput pe baza poeziei  „Toamnă de suflet” de Tudor Arghezi, cerința fiind aceea de a evidenția relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice.

La subiectul III, elevii de la profilul uman au avut de redactat eseu de minimum 400 de cuvinte în care să evidențieze relație dintre două personaje ale unui roman interbelic, în timp ce elevii de la profilul real au avut de scris un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularitățile de construcție a unui personaj dintr-un roman interbelic

Simulare | Bac Română 2019

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.