Simulare Bac Geografie 2018

Rezolvarea Simulării examenului de Bac 2018 la Geografie corespunde baremului emis de Ministerul Educației pentru cele 3 subiecte, a căror structură a rămas neschimbată.

Subiectul I presupune identificarea unor orașe, capitale, prezentarea diferențelor de climă între două țări și explicarea prezenței unor importante resurse de apă geotermală în statul marcat cu litera A, prezentarea unei cauze a potenţialului hidroenergetic ridicat al râurilor din Munţii Alpi și precizarea numelui unui vulcan activ din sudul Europei. 

La Subiectul II va trebui să identifici orașe, râuri, să precizezi 3 deosebiri între relieful a două unități, să scrii două avantaje economice care decurg din faptul că România este o ţară pontică și să prezinți o cauză a valorilor foarte diferite ale densităţii populaţiei în Câmpia Română.

Subiectul III solicită valoarea maximă a temperaturii medii lunare şi luna în care se înregistrează; valoarea minimă a precipitaţiilor medii lunare şi o lună în care se înregistrează; precizarea tipului de climă, calculul amplitudinii termice medie anuală; prezentarea a două consecințe ale fenomenului de îmbătrânire demografică a populației Europei, etc.

Citește cu încredere rezolvarea Simulării examenului de Bacalaureat 2018 la Geografie.

Simulare Bac Geografie 2018

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.