Simulare Bac Anatomie 2023

Găsești aici rezolvările cerințelor de la simularea bacalaureatului la istorie din 2023. Primele simulări au fost cele județene, la nivelul mai multor județe din țară. Simularea națională a bacului va avea loc la sfârșitul lunii martie 2023.

În continuare ți-am pregătit rezolvarea celeor trei subiecte de la Simularea județeană din Iași. De exemplu, la subiectul III s-a cerut și redactarea unui minieseu despre „Funcțiile măduvei spinării”. De asemenea, aici găsești rezolvările subiectelor de la Simularea județeană din Dolj.

Subiectele de la simularea bacalaureatului au scopul de a te ajuta să te pregătești mai bine pentru examenul din vară sau din toamnă. Cu alte cuvinte, la simulare poți vedea cum arată structura subiectelor de la bac din 2023 și ce tip de cerințe se pot da la istorie.

Accesează acest material și exersează pentru bacalaureatul la istorie alături de noi! Rezolvările propuse de Liceunet sunt scrise ținând cont de baremul de la examen.

Fragment din minieseul de la Simularea din Dolj:

„Digestia intestinală”

Cele șase noțiuni: duoden, suc pancreatic, tripsină, chimiotripsină, lipază, amilază

Digestia intestinală reprezintă ultima etapă a digestiei, după cea inițiată în cavitatea bucală și în stomac. Digestia chimului gastric se realizează în duoden, jejun și ileon, sub acțiunea produșilor de secreție biliară, pancreatică și intestinală. Sucul pancreatic reprezintă produsul de ...

...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Simulare Bac Anatomie 2023

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.