Sesiunea iunie | Bacalaureat Română 2022

Ești curios cum te-ai descurcat la proba la limba română a Bacalaureatului, desfășurată în data de 20 iunie 2022? Echipa Liceunet îți pune la dispoziție o variantă de rezolvare a celor trei subiecte astfel încât să poți compara răspunsurile date de tine cu cele propuse de către profesorii noștri de limba română.

Subiectul I a fost format dintr-un fragment din textul „Doamna Elena Cuza” de Nicolae Iorga, iar pe baza acestuia au fost formulate mai multe cerințe printre care și aceea de a redacta un text de minimum 150 de cuvinte, în care să se argumenteze dacă întâlnirea cu o personalitate produce sau nu emoție, făcând referire atât la informațiile din text, cât și la experiențe culturală sau personală.

La subiectul II cerința a fost aceea de a prezentat, în minimum 50 de cuvinte, perspectiva narativă din fragmentul din textul Întunecare” de Cezar Petrescu.

La subiectul III, elevii de la profilul real au primit cerința de a redacta un eseu de minimum 400 de cuvinte, în care să prezinte particularitățile unei comedii studiate, în vreme ce elevii de la uman au avut de scris un eseu în care să prezinte particularități de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată.

În plus, tot în cadrul acestui eBook vei găsi și rezolvarea subiectului de rezervă de la Bacalaureatul din 20 iunie 2022.

Accesează acest eBook pentru a vedea o variantă de rezolvare a subiectelor de la Bacalaureatul la română, sesiunea iunie 2022.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea iunie | Bacalaureat Română 2022

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.