Sesiunea iunie | Bacalaureat Română 2021

Verifică dacă ai rezolvat corect subiectele de la examenul de Bacalaureat la limba română care s-a desfășurat în data de 28 iunie 2021 cu ajutorul rezolvărilor pe care ți le pune la dispoziție echipa Liceunet.

Primul subiect a fost format dintr-un fragment din textul „Viața lui I.L. Caragiale” de Șerban Cioculescu, iar pe baza acestuia ai avut de rezolvat mai multe cerințe, printre care și aceea de a scrie un text de minimum 150 de cuvinte, în care să se argumenteze dacă greutățile vieții pot îngreuna sau nu realizarea responsabilităților față de familie.

La subiectul II cerința a fost aceea de a prezenta, în minimum 50 de cuvinte, relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice în poezia „Drum” de Ion Vinea.

Subiectul III cerința a variat în funcție de profil. Astfel, elevii de la profilul real au avut de scris un eseu de minimum 400 de cuvinte, în care să prezinte particularitățile unei nuvele studiate, în vreme ce elevii de la profilul uman au avut de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte despre particularități de construcție a personajului dintr-o nuvelă studiată.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea iunie | Bacalaureat Română 2021

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.