Sesiunea iunie | Bacalaureat Română 2020

Te numeri printre elevii care au susținut examenul de Bacalaureat la limba română din data de 22 iunie 2020? În cazul acesta, poți verifica cum te-ai descurcat consultând varianta de rezolvare pe care ți-o pune la dispoziție echipa Liceunet.

Subiectul I a fost format dintr-un fragment din textul „Amintiri despre G. Călinescu” scris de Mircea Bandu, iar pe baza acestuia au fost formulate șase cerințe (5 la punctul A și una la punctul B) printre care și aceea de a scrie un text de minimum 150 de cuvinte, în care să se argumenteze dacă mass-media contribuie sau nu la crearea imaginii publice a unei persoane.

Subiectul II a fost construit pe baza textului „Arhanghelii” de Ion Agârbiceanu, cerința fiind aceea de a prezenta, în minimum 50 de cuvinte, perspectiva narativă din fragmentul primit.

La Subiectul III elevii de la profilul real au primit cerința de a redacta un eseu de minimum 400 de cuvinte, în care să prezinte particularitățile unei comedii studiate, în timp ce cei de la profilul uman au avut de prezentat particularitățile de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea iunie | Bacalaureat Română 2020

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 30.06.2020
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    Doresc sa va multumesc! Datorita voua am luat 9,3 la romana, m-ati ajutat enorm! Va multumesc! 🙏
    Felicitări! Ne bucurăm că materialele noastre ți-au fost de folos.Mult succes în continuare!
    Scris de: Editorii Liceunet.ro