Sesiunea august (rezervă) | Bacalaureat Română 2019

Pregătirea pentru examenul de Bacalaureat poate fi mai eficientă dacă rezolvi subiectele pe care elevii le-au primit la sesiunile anterioare. Echipa Liceunet îți pune la dispoziție un model de rezolvare a rezervei din cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2019, probă care s-a desfășurat în data de 21 august.

Iată cum au fost structurate subiectele:

Subiectul I - un fragment din textul  „Amintiri despre Ion Minulescu”, scris de Mioara Minulescu, iar pe baza acestuia 6 cerințe printre care și aceea de a redacta un text de minimum 150 de cuvinte, în care să se argumenteze dacă exteriorizarea sentimentelor este sau nu o condiție a stabilităţii unei relaţii.

Subiectul II - un fragment din textul „Conu Leonida față cu reacțiunea” de I. L. Caragiale și redactarea unui text în care să se explice rolul notațiilor autorului.

Subiectul III - redactarea unui eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularităţile de construcţie a unui personaj dintr-o nuvelă studiată (profil real) sau relaţia dintre două personaje dintr-o nuvelă studiată (profil uman).

Notă! Primele două subiecte au fost identice pentru ambele profiluri.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea august (rezervă) | Bacalaureat Română 2019

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.