Sesiunea august | Bacalaureat Română 2022

Te numeri printre elevii care au susținut sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat la limba română, din data de 16 august 2022? Echipa Liceunet îți pune la dispoziție o variantă de rezolvare a subiectelor, astfel încât să poți verifica dacă ai dat răspunsurile corecte sau pentru a avea o sursă de inspirație pentru rezolvarea cerințelor, în cazul în care ești unul dintre elevii care se pregătesc pentru această testare și rezolvă subiectele de la sesiunile anterioare. 

Subiectul I a fost compus dintr-un fragment din textul „Bacovia. Poezie sau destin” de Agatha Grigorescu-Bacovia, iar printre cerințe s-a numărat și aceea de a scrie un text de minimum 150 de cuvinte, în care să argumentezi dacă experiențele de viață influențează sau nu procesul de creație, iar subiectul II s-a cerut prezentarea perspectivei narative în fragmentul din textul „Popa Man” de Ion Agârbiceanu.

Cerința de la subiectul III a fost diferită, în funcție de profilul studiat. Astfel, elevii de la real au avut de redactat un eseu despre particularitățile unui text poetic studiat, aparținând lui Mihai Eminescu, iar elevii de la profilul uman, un eseu despre particularitățile unui text poetic studiat, aparținând lui Lucian Blaga.

Accesează subiectele de la Bac română - august 2022 pentru a vedea ce rezolvare propun profesorii Liceunet.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea august | Bacalaureat Română 2022

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.