Sesiunea august | Bacalaureat română 2018

Ai susținut examenul de Bacalaureat la limba și literatura română în cadrul sesiunii din 20 august 2018 și vrei să vezi cum te-ai descurcat? Profesorii cu care colaborează echipa Liceunet ți-au pregătit o rezolvare care respectă baremul impus de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării, astfel că, indiferent dacă ești absolvent de profil real sau uman, în cadrul acestui eBook vei găsi răspunsul pentru cele trei subiecte.

Cel mai probabil, ai întâmpinat dificultăți la rezolvarea celui de-al treilea subiect, motiv pentru care am inserat trimiteri către eseuri ale unor opere aparţinând lui George Bacovia sau lui Lucian Blaga (cerința de la profilul real), dar și către poezii scrise de Tudor Arghezi sau lui Nichita Stănescu (cerința de la profilul uman). Accesează aceste materiale și vei vedea cum trebuie structurat care să respecte reperele menționate în cerința de la examenul de Bacalaureat.

Materialul pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet îți va fi de ajutor pentru a verifica dacă ai rezolvat corect cerințele de la examenul din 20 august 2018, iar dacă nu ai susținut încă Bacalaureatul, răspunsurile pe care le găsești aici te vor ajuta să te pregătești mai eficient pentru această probă.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea august | Bacalaureat română 2018

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.