Sesiunea specială | Bacalaureat română 2018

În data de 21 mai 2018, elevii olimpici au susținut sesiunea specială a Bacalaureatului la română. Echipa Liceunet a rezolvat toate cele trei subiecte, astfel că dacă vrei să exersezi pentru proba la limba română sau dacă vrei să verifici dacă ai dat răspunsurile corecte la examen, îți recomandăm să accesezi acest eBook. Rezolvările au fot redactate respectând baremul impus de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării.

La primele două subiecte nu s-a făcut o diferențiere între elevii de la profilul uman și cei de la profilul real, singurul subiect distinct fiind cel de al treilea. În vreme de elevii de la profilul uman au primit cerința de a redacta un eseu despre particularitățile de construcție a unui personaj dintr-un text narativ studiat, aparţinând lui Liviu Rebreanu sau lui G. Călinescu, cei de la real au avut de redactat un eseu despre particularităţile unui text narativ studiat, aparținând lui Liviu Rebreanu sau lui G. Călinescu.

Exersează pentru examenul de Bacalaureat la limba română rezolvând sigur aceste subiecte apoi consultă răspunsurile date de profesorii din cadrul echipei Liceunet.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea specială | Bacalaureat română 2018

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.