Sesiunea iunie | Bacalaureat română 2018

Update! Material în curs de actualizare

Verifică cum te-ai descurcat la sesiunea din data de 25 iunie 2018 a Bacalaureatului la limba și literatura română consultând eBook-ul pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet. Indiferent dacă ai studiat la profilul real sau uman, în cadrul acestui material vei găsi o rezolvare a cerințelor de la Bac, care respectă baremul impus de către reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării.

Probabil că subiectul care ți-a dat cele mai multe emoții, dar și bătăi de cap a fost cel de al treilea, motiv pentru care în acest eBook vei găsi trimiteri către eseuri ale unor opere scrise de către Lucian Blaga sau Ion Barbu (cerință întâlnită la profilul real), dar și către poezii ale lui Mihai Eminescu sau Tudor Arghezi (cerință întâlnită la profilul uman). 

Acest eBook îți va fi de mare ajutor pentru a verifica cum te-ai descurcat la examenul din data de 25 iunie 2018, iar dacă nu ai susținut încă Bacalaureatul pentru, materialul de va ajuta să te pregătești cât mai eficient și să te familiarizezi cu structura subiectelor de la Bacalaureatul la română.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Sesiunea iunie | Bacalaureat română 2018

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 02.07.2018
    Scris de Elev in clasa a 12-a
    Materialele sunt foarte utile , ar fi de folos ca mesajul cu solicitarea de review sa vina dupa publicarea rezultatelor la examene ...astfel review-ul devine mai concret , multumesc
    Materialele nostre sunt destinate tuturor elevilor de liceu, nu doar celor care urmează să susțină sau au susținut examenul de Bacalaureat. Din păcate, sistemul nu ne permite o filtrare a utilizatorilor în funcție de clasa absolvită.
    Scris de: Editorii Liceunet.ro