Lock

Rusia

Lock

Citește aici un ghid de studiu despre istoria Rusiei, una dintre cele mai importante puteri politice ale lumii de-a lungul timpurilor. Ghidul te poate ajuta să înveți despre etapele prin care a trecut Rusia și rolul pe care l-a avut la nivel internațional. Ghidul e alcătuit dintr-o serie de prezentări sau referate deaspre Rusia.

Începem prin a-și prezenta perioada imperială a rușilor. Imperiul Rus (numit și Imperiul Țarist) a fost unul dintre cele mai influente imperii din epoca sa. Primul țar rus a fost Petru cel Mare, iar în timpul domniei sale a fost începută modernizarea imperiului. Imperiul Rus a luat sfârșit odată cu Revoluția bolșevică și instaurarea unui guvern comunist condus de Vladimir Lenin. la scurt timp după preluarea puterii, Lenin propune formarea Uniunii Sovietice.

Aici poți citi și informații despre Rusia contemporană. Printre acestea se numără o prezentarea scurtă a lui Vladimir Putin și a războiului cu Ucraina.

De asemenea, te încurajăm să citești biografia unor lideri importanți din istoria Rusiei, pentru a te documenta privind momentele cheie ale istoriei rușilor. Am inclus aici referate despre personalități istorice precum țarina Ecaterina cea Mare, revoluționarul bolșevic Vladimir Lenin sau conducătorul autoritar Stalin.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Rusia

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.