Rene Descartes - Referat Filosofie

De acum, vei avea parte de o sursă de inspirație pe care te poți baza pentru a scrie temele de casă la Filosofie, pentru a redacta referate și eseuri de nota 10 și pentru a te pregăti pentru Bacalaureat.

Acest eBook a fost redactat și revizuit de profesorii noștri și oferă cele mai importante informații despre Descartes într-o structură ușor de urmărit.

Citește „Referat Filosofie - Rene Descartes” și vei afla totul despre biografia sa, despre principalele sale lucrări filosofice (Discurs asupra metodei, Meditaţii metafizice, Principia Philosophiae) și despre cele mai importante teme abordate de filosof.

Iată un scurt fragment din textul pe care ți-l punem la dispoziție:

Concluzia lui Descartes poate fi sintetizată în formularea: Dubito, ergo cogito. Cogito, ergo sum. Sum, ergo Deus est. (Mă îndoiesc, deci cuget. Cuget, deci exist. Exist, deci există Dumnezeu).

În a cincea parte a cărţii, Descartes se ocupă de legile naturii, de viziunea  sa asupra creaţiei, asupra ştiinţei şi chiar şi asupra corpului uman - Descartes preia foarte proaspăta descoperire - încă insuficient creditată ştiinţific în epocă ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Rene Descartes - Referat Filosofie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.