Relațiile interpersonale

eBook-ul elaborat de către profesorii noștri are structura unui ghid de studiu, așadar structura sa se împarte în capitole și subcapitole referitoare la relațiile interpersonale, cu scopul de a-ți ușura procesul de învățare.

Parcurgând "Relațiile interpersonale", vei putea citi despre aspecte generale privind relațiile interpersonale sau caracteristici, forme, clasificări și dimensiuni ale acestora.

Astfel, vei putea accesa mai ușor informații generale, dar și aprofundate, referitoare la relațiile interpersonale, la caracteristicile, formele sau tiparele acestora, precum și la grupurile sociale.

Iată și un scurt fragment din materialul pe care îl vei găsi accesând eBook-ul:

Aspecte introductive

Relațiile interpersonale sunt o componentă fundamentală a vieții umane, într-atât de importantă încât ne este greu să ne imaginăm viața în lipsa lor.

Orice persoană are relații interumane și se bucură de ele, chiar dacă gradul în care ele sunt dezvoltate și asupra câtor altor persoane ele se răsfrâng poate să varieze în funcție de temperament.

De asemenea, tipul relațiilor dintre oameni și dezvoltarea lor poate să varieze în funcție de evoluția societății din care aceștia fac parte și de specificul cultural al acesteia.

Parcurgând acest material, șansele tale de  a obține o notă maximă la un test de psihologie sau la examenul de Bacalaureat vor spori!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Relațiile interpersonale

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.