Lock

Regnurile

Lock

Vrei să înveți despre regnurile în care este împărțită lumea vie? Echipa Liceunet vine în ajutorul tău și îți pune la dispoziție un ghid de studiu în care îți sunt explicate cele mai importante noțiuni despre regnurile Monera, Protista, Fungi, Plantae și Animalia.

Capitolul despre regnul Monera conține detalii despre caracteristicile acestuia, dar și o clasificare a organismelor care fac parte din acest regn. Totodată, vei găsi o prezentare mai amplă a bacteriei Salmonella, precum și un capitol dedicat bacteriei E. coli.

În capitolul despre regnul Protista profesorii Liceunet au inclus definiția și caracteristicile acestui regn, precum și informații amănunțite despre protozoare, alge și euglena verde.

Capitolul despre regnul Fungi conține informații despre aspectul ciupercilor, modul lor de hrănire și reproducere, precum și o clasificare a organismelor care fac parte din această familie. Totodată, vei putea citi explicații utile legate de ciupercile otrăvitoare și ciupercile comestibile și vei afla cum le poți deosebi.

În capitolul despre regnul Plantae sunt prezentate caracteristicile organismelor încadrate în acest regn și, de asemenea, se face o clasificare a acestora.

Capitolul despre regnul Animalia a fost structurat în două categorii: nevertebrate și cordate. Astfel, vei afla ce sunt nevertebratele și cordatele și cum pot fi acestea clasificate. În plus, vei putea citi informații detaliate despre moluște și pești.

Accesează acest ghid de studiu și fii mai bine pregătit la biologie!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Regnurile

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.