Regnul Monera

Ești pasionat de biologie sau vrei să te pregătești pentru un test sau examen la bio? eBook-ul despre regnul Monera este un material util la biologie, cu ajutorul căruia vei afla cele mai importante informații despre clasa de organisme a regnului Monera. 

Începem prin a-ți prezenta clasificarea și principalele caracteristici ale organismelor din regnul Monera. Accentul este pus pe cele mai simple organisme, bacteriile. Mai exact, vei afla proprietățile cele mai importante ale bacteriilor, precum structura, nutriția, dar și câteva dintre particularitățile anumitor specii.

Tot în cadrul acestui ghid vei găsi informații despre temuta bacterie Salmonella. Fiind responsabilă de afecțiuni precum febra tifoidă sau toxiinfecția alimentară și sute de spitalizări anuale, putem să ne dăm seama destul de ușor de ce această bacterie a devenit atât de cunoscută și un subiect atât de interesant pentru referatele școlare.

În plus, am inclus și un capitol despre despre bacteria E. coli. În clasa a IX-a începi studiul bacteriilor, iar acest referat îți este folositor pentru a vedea cum se aplică trăsăturile generale ale bacteriilor, pe cazul particular al E. coli. Vei afla care este habitatul normal al acestei bacterii, cum se transmitere, ce fel de infecții provoacă și care sunt semnele și simptomele lor. În plus, pentru a acoperi totul despre bacteria E. coli, în acest referat am inclus și noțiuni importante de prevenție și tratament.

Accesează acest ghid de studiu și aprofundează-ți cunoștințele la biologie vegetală! Toate informațiile din ghid sunt scrise într-un limbaj ușor de înțeles și clar.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Regnul Monera

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.