Regnul Animalia

Urmează să studiezi la ora de biologie regnul Animalia și vrei să afli mai multe informații despre această variată clasă de organisme? Echipa Liceunet ți-a pregătit un eBook care conține o mulțime de informații utile pentru redactarea unui referat de nota 10 la biologie.

Primul capitol al acestui ghid de studiu conține detalii amănunțite despre nevertebrate. Aici vei găsi o definiție a nevertebratelor, vei afla care sunt caracteristicile acestor animale care nu prezintă o coloana vertebrală, fie ele simpli bureți, viermi, lipitori, insecte, moluște sau meduze, dar vei afla și în câte categorii pot fi împărțite nevertebratele. 

În plus, profesorii noștri ți-au pregătit și un referat despre moluște, animale care fac parte din familia nevertebratelor. Citind acest material vei înțelege mai bine care sunt caracteristicile acestor organisme care trăiesc atât în apă, cât și pe uscat și vei afla prin ce se diferențiază melcii, midiile, caracatițele sau calmarii de alte moluște.

Totodată, în cazul în care ai nevoie de explicații detaliate legate de încrengătura Cordate, acest eBook îți va fi de mare ajutor. Pe lângă o prezentare a celor mai importante caracteristici pe care le prezintă cordatele, referatul conține și o clasificare a acestora, accentul fiind pus pe urocordate, cefalocordate și vertebrate.

Tot cu ajutorul acestui ghid de studiu vei afla informații despre pești, specie de animale care aparține încrengăturii Cordate și subîncrengătura vertebrate. Referatul conține informații despre anatomia peștilor, morfologia internă și cea externă, precum și o clasificare a acestora în funcție de structura scheletului, dar și câteva detalii despre importanța peștilor pentru om.

Un capitol special a fost dedicat și supraclasei de vertebrate gnatostome numită tetrapode și reprezentată de patrupede. Vei afla informații generale despre tetrapode și în câte clase se împart acestea (amfibieni, reptile, păsări, mamifere).

Accesează acest ghid de studiu pentru a vedea cum au explicat profesorii Liceunet cele mai importante informații despre regnul Animalia într-un limbaj simplu și pe înțelesul oricărui elev de liceu.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Regnul Animalia

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.