Războiul care mi-a salvat viața

Războiul care mi-a salvat viața este un roman istoric pentru copii scris de autoarea americană Kimberly Brubaker Bradley și publicat în anul 2015. 

Opera spune povestea unei fetițe de 10 ani, Ada, care nu a părăsit niciodată apartamentul în care locuia cu mama și fratele mai mic din pricina unui handicap la picior, pe care mama încearcă îl ascundă de vecini și de ceilalți oameni. Astfel, micuța este izolată, iar singurul ei contact cu lumea exterioară are loc prin intermediul fratelui. 

Odată cu izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial toți copiii din Londra sunt evacuați, iar astfel cei doi frați fac cunoștință cu Susan Smith, o femeie care ajunge să îi îndrăgească foarte mult și care o ajută pe Ada să realizeze că, în ciuda handicapului de care suferă, nu este cu nimic altfel decât ceilalți copii.

Află întreaga poveste pe care Kimberly Brubaker Bradley o spune în romanul Războiul care mi-a salvat viața cu ajutorul rezumatului pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet. De asemenea, tot aici vei găsi și ideile principale, personajele romanului sau rezumatul pe capitole.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Războiul care mi-a salvat viața

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.